Sposób przygotowania

W schabie wydrążyć delikatnie otwór przez środek i włożyć do niego śliwki.Upchnąć.Mięsko natrzeć oliwą,pieprzem i solą.Włożyć do rękawa i piec około 1 godz.Pokroić w plastry i podawać jako przystawkę lub wędlinę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie-mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ja tez lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rarytasik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny schabik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny schabik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pych schabik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszny schabik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !