Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski wymieszać z przyprawą odstawić na pół. godz. , cebulę pokroić na piórka, paprykę na grubsze paski. Na rozgrzany olej wrzucić mięso podsmażyć do lekkiego zarumienienia dodać cebulę i paprykę chwilę podsmażyć, potem przymniejszyć ogięń i dusić około pół. godz. jeśli trzeba podlać wodą doprawić przecierem, solą i pieprzem. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to mi odpowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super obiadek;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    moje smaki, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !