Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo,obrać i przeciąć wzdłuż.Wyjąć żółtka.Pieczarki zetrzeć na tarce jarzynowej ,włozyc na wrzatek,zagotować i odcedzić.Cebilę drobno posiekać i usmazyc na maśle.Wszystkie składniki farszu wymieszać,dodać majonez,musztardę sól i pieprz i masą nadziewać połówki jajek.Każdą połówkę obsypać bułką tartą i usmazyc na patelni.Można podawać na gorąco i na zimno.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne jajka
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale jaja!!!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze tak nie robiłam ale widać warto spróbować nowości.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ciekawe danie warte spróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawie to wymyśliłaś i już czytając czuję, że smacznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne muszą być te jaja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna kolacyjka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !