Sposób przygotowania

Mintaja rozmrażamy i koimy w kawałki około 2 cm.
Boczek również dzielimy na takowe kawałeczki.
Pieczarki czyścimy, myjemy i kroimy w plastry.
Papryki czyścimy z nasion i kroimy w dość dużą kostkę .
Cebulę w ćwiartki.
Nabijamy na drewniane szpatułki na przemian boczek. kawałki ryby,
pieczarki, cebulę oraz kawałki papryki.
Kropimy delikatnie oleje, oprószamy przyprawa do mięsa i pieprzem.
Grillujemy około 20 minut często obracając od momentu zarumienienia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to dobre musi byc:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    warto takie zrobić!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    odważne zestawienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    cos innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !