Sposób przygotowania

Skrzydełka zalać wodą i gotować około 15 minut na niewielkim ogniu. Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do wywaru i gotować 5 minut. Dodać mieszankę warzywną, koperek i natkę i gotować do miękkości. Doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi. Zupę zabielić śmietaną rozrobioną z odrobiną zupy.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    zupka- rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Gęsta i pożywna zupa - super przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !