Sposób przygotowania

Jabłko umyć, obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Filet śledziowy opłukać i też pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki drobno posiekać.
Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać jabłko, śledzia, groszek konserwowy i natkę pietruszki. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem.
Taki sos idealnie pasuje do gotowanych jarzyn.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetny ten sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczny i prosty!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fantastyczny sos
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !