Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy do miękkości. Z mąki, jajek i wody zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy na cienkie placki. Układamy każdy osobno do lekkiego przeschnięcia. Boczek i cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy boczek, dodajemy cebulę i podsmażamy aż cebula będzie miękka. Placki kroimy w paski przesypując mąką aby się nie skleiły, nakładamy na siebie i kroimy w romby. Gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Ugotowany makaron wykładamy do naczynia, dodajemy kapustę i podsmażony boczek, solimy i pieprzymy do smaku. Mieszamy. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna207

    smacznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    najsmaczniejsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    yamiiii
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domowe łazanki są najsmaczniejsze.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, domowe najsmaczniejsze
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak, domowe najsmaczniejsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Najlepsze sa domowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !