Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z olejem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
marchewka 2 szt
jabłko 2 szt
por 0,5 szt
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z olejem

Kapustę drobno poszatkować.
Marchewkę i jabłka obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Pora oczyścić opłukać, pokroić w piórka.
Wszystkie składniki wymieszać z solą i olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak