Sposób przygotowania

Makaron ugotować i odcedzić. Agrest zalać 1,5 wody i zagotować, przetrzeć przez sitko. Dodać śmietanę, cukier i mąkę ziemniaczaną. Zagotować i wymieszać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne....ja daje kisiel....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    powiew lata
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna ,ja tez lekko zaciągam kisielem aby była gęściejsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne połączenie!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł na agrest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !