Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć z cebulą pokrojoną w piórka.
Ser zetrzeć na tarce.
Wszystkie składniki na omlet oprócz płatków zmiksować.
Dodać płatki i delikatnie wymieszać.
Rozgrzać patelnię z oliwą, wylać porcję jajek z płatkami i smażyć na niewielkim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Omlet wyłożyć na talerz, położyć kiełbasę z cebulą, posypać serem i złożyć na pół.
Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super sniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam omlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    o pyszny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !