Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż pełnoziarnisty z pieczarkami i fasolką szparagową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
pieczarki
szczypior
cebula biała
masło
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż pełnoziarnisty z pieczarkami i fasolką szparagową

Ryż oraz fasolkę gotujemy na parze .Na patelni rozgrzewamy masło dajemy pokrojoną cebulkę i pieczarki .smażymy dodajemy sól,pieprz i magii .Dodajemy ugotowany ryż i pokrojoną fasolkę .Razem smażymy podlewając troszkę bulionem .Dodajemy szczypior

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tonia 02.12.2011 15:14
fajny przepis
gosia47-47 15.07.2011 08:06
super uwielbiam takie :D
pioge7 03.07.2011 09:40
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak