Sposób przygotowania

Śmietankę zagotuj z cukrem i przestudź. Zmiksuj z masłem, dodaj połowę wiórków i drobno pokruszony biszkopt. Całość dokładnie wyrób na gęstą masę, schłódź. Z gotowej masy ulep kuleczki, do środka każdej włóż obrany migdał. Obtocz w wiórkach. Udekoruj paskami pomarańczy i listkiem melisy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie smakołyki.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też jestem łasuch
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyyycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo mi się podoba ten przepis, na pewno go wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    robie podobne jest bardzo dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    najlepsze domowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !