Sposób przygotowania

Kupujemy ładne płaskie, dość duże grzybki. U mnie wychodzą trzy na głowę, jest to jednak dużo mniej treściwe papu niż mięsny kotlecik. :) Aczkolwiek przepyszne. :)
Solimy z obu stron, posypujemy pieprzem. Mieszamy jajeczko i przygotowujemy bułkę tartą oraz mąkę. Jak klasyczne schabowe, obtaczamy każdy grzybowy placuszek w mące, jajku i bułce.
Smażymy na rozgrzanej oliwie.
Pycha. :) Smaczneo

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !