Sposób przygotowania

Bakłażany pokrój na plastry, posól i odstaw na 20 min. Opłucz z soku i osusz. Papryki oczyść, pokrój w paski. Cukinie pokrój w grubą kostkę. Obierz i rozgnieć czosnek. Pomidory sparz, obierz ze skóry, pokrój na małe cząstki. Rozgrzej oliwę, zeszklij na niej cebulę i czosnek, przełóż do rondla. Następnie smaż po kolei warzywa i dokładaj je do rondla. Na końcu włóż pomidory. Posól, popierz i dodaj tymianek. Duś kilka minut. Podawaj z ryżem lub makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam , super potrawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !