Sposób przygotowania

Spaghetti wrzucić na osolony wrzątek i ugotować do miękkości. Cebulę i pieczarki obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Pieczarki wymieszać z jajkiem i mięsem. Doprawić solą i pieprzem. Uformować podłużne kotleciki. Położyć na nich po listku natki, a potem każdy kotlecik owinąć dwiema długimi kluskami. Na patelni rozgrzać olej, krótko smażyć kotleciki ze spaghetti. Wyjmować na bibułę, by osączyć je z tłuszczu. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre jedzonko..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !