Sposób przygotowania

Groch namoczyć, odstawić najlepiej na noc. Następnie ugotować, posolić.
Z włoszczyzny i mięsa ugotować wywar. Przyprawić solą, pieprzem, zielem angielskim, dodać liść laurowy, kostkę rosołową oraz groch, ziemniaki i gotować.
Cebulę pokroić, zeszklić a następnie dodać mąkę, zarumienić energicznie mieszając. Kiedy ziemniaki będą już miękkie dodać do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Też lubię takie domowe zupki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !