Sposób przygotowania

wymieszać dwa cukry. Białko ubić na bardzo sztywną pian i dodać szczypt soli, stopniowo dodawać cukier. Gestość naszej polewy zależy od ilości cukru jaki dodamy. Taka polewa nadaj sie do wszystkich ciast i jest rewelacyjna :) i pyszna

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    też taką robię :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    też taką robię
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    b. dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna i szybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    dodałam trochę kakao i pychota a oto efekt
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !