Sposób przygotowania

Składniki wymieszać i zagnieść. Wałkować cienko i wykrawać szklanką kółeczka, wylepić foremki na tarteletki i babeczki.

Na dno każdej babeczki i tartaletki położyć łyżeczkę serka homogenizowanego. Do tartaletek przeznaczyć jagody , a babeczki po połowie z porzeczkami. Posypać owocami i po łyżeczce cukru. Piec w temp 200 st ok 20-30 min. do zrumienienia brzegów. Wyjąć, lekko przestudzić i delikatnie wyjąć ciasteczka z foremek. Posypać świeżymi owocami każde takimi samymi jakimi było nadziane wcześniej, babeczki udekorować porzeczkami z gałązką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale pyszniutkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !