Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowany kalafior

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior
mięso mielone 50 dag
cebula
masło 2 łyżki
przecier pomidorowy
ser żółty dag

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowany kalafior

kalafiora myjemy i gotujemy 12 minut. obcinamy noge i faszerujemy od dołu przesmażonym wcześniej mięsem mielonym z cebulą . na wierzchu smarujemy przecierem i posypujemy żółtym serem . możemy posypać szczypiorkiem. wstawiamy na 30 minut do piekarnika nagrzanego na 150 stpni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

indi 11.08.2011 10:17
świetny przepis, robi wrażenie w mojej wyobraźni :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak