Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki duszone z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 2 kg
cebula 2 szt
sól i pieprz 1 szczypta
tłuszcz do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki duszone z cebulą

Pieczarki umyć, osuszyć.
W rondlu roztopić tłuszcz.
Cebulę obrać pokroić w kostkę, wrzucić do rondla, podsmażyć.
Do podsmażonej cebuli dodać pokrojone w plasterki cebulę sól i pieprz, dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak