Składniki:
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szkla |
mąka | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
ciasto naleśnikowe | |
mąka | 1 szkl |
mleko | 1 szkl |
woda gazowana | 1 szkl |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
olej do smażenia | |
podgrzybki | 500 g |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/2 szkla |
mąka | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
ciasto naleśnikowe | |
mąka | 1 szkl |
mleko | 1 szkl |
woda gazowana | 1 szkl |
jajko | 1 |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
olej do smażenia | |
podgrzybki | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: