Sposób przygotowania

Wątróbki oczyścić. Każdą obtoczyć w mące, obsypać z obu stron przyprawą do kurczaka, usmażyć na rumiano z obu stron, posolić. Miód skarmelizować na patelni. Jak zmieni kolor, włożyć do niego pokrojone w ukośne plasterki banany, dodać chili. Krótko podsmażyć. Banany ułożyć na talerzykach. Na bananach ułożyć usmażoną wątróbkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalny przepis. Z chęcią posmakowałabym trochę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !