Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chłodnik z kalarepy z kurkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 3 szt
czosnek 2 ząbki
kurki 100 gram
papryka mielona 1 łyżka
kefir 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: chłodnik z kalarepy z kurkami

Kalarepę, maślankę i czosnek zmiksować na gładki krem, doprawić do smaku. Kurki podsmażyć na maśle i wyłożyć na głęboki talerz. Zalać kurki chłodnikiem udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 09.07.2011 11:35
świetny
stokrotka 03.07.2011 23:09
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak