Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Jagody opłukać i osączyć. śmietane ubić z cukrem pudrem. Na ugorowany ryż wyłożyć śmietanę, posypać jagodami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    jagody mam w słoiczku z tegorocznych zbiorów , ale z ryżem nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię, zwłaszcza latem
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !