Sposób przygotowania

Fasole moczymy przez noc . Następnie wkładamy ją do garnka z woda .dodajemy pieprz,lisć laurowy,ziele angielski .Gotujemy ok 30 min -dodajemy startą marchewkę kostkę bulionową i łyżkę kucharka . Na patelni podsmażamy pokrojona cebulę i pokrojoną kiełbasę dodajemy koncentrat mieszamy dodajemy do fasoli -mieszamy . Do garnka dodajemy przyprawę do dań z fasoli i roztarty w ręce majeranek .Gotujemy do miękkości fasolki.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Na wierzch mozemy posypać natka pietruszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !