Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Ważne aby nie był zbyt miękki,powinien być al dente aby mógł wchłonąc inne smaki.
Odcedzamy i przelewami zimną wodą. Następnie należy połączyć ze sobą składniki. Curry powinno być wyraznie wyczówalne.
Sałatke przed podanie należy wstawić do lodówki.Opcjonalnie można dodać szynki parmeńskiej. Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natuś

    Odważyłam się przed chwila i zrobiłam tą sałatkę. Połączenie smaków niesamowite. Ja mąż i dzieci jeszcze czegoś takiego nie jedliśmy. Mimo ,iż nie jestem wielką fanką curry w tym wypadku jest naprawdę dobre. Polecam wszystkim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !