Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową myjemy, obieramy z ogonków a następnie gotujemy w lekko osolonej widzie. Gotową odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, dodajemy fasolkę i osypujemy bułką tartą. Gotowe przyprawiamy pieprzem do smaku. Smacznego !!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam ją.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    najbardziej lubie taka odsmażana na drugi dzien:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna jest taka fasolka z bułką tartą
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmmmm!!!!;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubie taki obiadek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    już nie mogę się doczekać, kiedy będzie sezon na fasolkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    mogę jesc cały czas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !