Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone karmazyny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet karmazyna 10 szt
cyrtyna 2 szt
oliwa 4 łyżki
szałwia swieża siekana 2 łyżki
czosnek posiekany 2 ząbki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone karmazyny

jedna cytrynę pokroić w plastry, z drugiej wycisnąć sok i skropić rybę. oliwę utrzec z sola+pieprzem+czosnkiem+szałwią. sosem natrzeć filety, przypiąć do nich wykałaczkami plastry cytryny, piec na grillu po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak