Sposób przygotowania

Udka myjemy, oczyszczamy a następnie gotujemy. Gotowe nacieramy przyprawami i odstawiamy na ok 12h. Po tym czasie udka wkładamy do rękawa, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka. Zamykamy i układamy na blaszce do pieczenia. Pieczemy w temp. 180\'C ok 30 min. Po tym czasie rozcinamy worek i jeszcze pieczemy ok 5-10 min, by skórka ładnie się zarumieniła i była chrupiąca. Gotowe podajemy z ziemniaczkami i cebulką. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne są takie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    też robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dzisiaj robiłam takie udka na obiad-pychaaaa!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    chętnie bym spróbowała:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam takie chrupiące udka z piekaarnika

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !