Sposób przygotowania

Bułki najlepiej podsuszyć aby były czerstwe.Pokroić w drobną kosteczkę.Masło stopić na patelni,dodać obrany i pokrojony w plasterki czosnek.Chwilkę smażyć,ciągle mieszając,aby czosnek się nie przypalił.Czosnek wyjąć z masła i wrzucić pokrojoną bułkę.Wymieszać aby kosteczki bułki przesiąkły masłem.Podsmażać smażyć na małym ogniu aż do wysuszenia grzanek.Można dosuszyć w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie, nawet taka propozycja do kiełbaski z grilla
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    baaaaardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł na aromatyzowane czosnkiem grzanki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    podoba mi sie ten przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    apetyczne grzaneczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne jak zawsze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !