Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z nadzieniem staropolskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biały ser 20 dkg
cebula biała
margaryna 1 łyżka
sól, pieprz
ryż 1/5 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z nadzieniem staropolskim

Posiekaną cebulę zrumienić na margarynie,utrzeć z serem,połączyć z ryżem,doprawić solą i pieprzem,dokładnie wymieszać.Pierogi podawać polane bułką tartą zrumienioną na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 22.08.2011 08:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak