Sposób przygotowania

Kroimy ser w plastry grubości ok centymetra. Ważne jest by wybrać twardy, ostry ser polecam np ser morski. Warto spytać panią w sklepie, one najbardziej sie znają;) Robimy panierkę jak na kotlety i kładziemy na rozgrzanej patelni. Ważne by ser obracać szybko z boku na bok dosłownie smażymy 5-10 sekund i na drugi bok i tak, aż nam się nie roztopi:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ja tak przygotowuje ser pleśniowy, zwykłego żółtego jeszcze nie próbowałam, ale to może być interesujące, bo wprost uwielbiam żółty ser! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    super , zaskoczę męża ciągnącymi się kotlecikami!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    koniecznie muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !