Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak w liściach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 50 dag
ząbek czosnku 2 ząbki
olej 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak w liściach

Szpinak obieramy i starannie opłukujemy. Wrzucić na wrzącą wodę i gotować kilka minut. Odsączamy. Rozgrzewamy olej, i smażymy dodając przez praskę ząbki czosnku. Solimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.06.2013 09:55
i do czego to można podać ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak