Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa na zasmażce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa na zasmażce

Fasolkę myjemy dokładnie i gotujemy w osolonej wodzie do czasu zmięknięcia. Na patelki rozpuszczamy masło i wsypujemy bułkę tartą. Odsączamy fasolę i wrzucamy do półmiska. Polewamy zasmażką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 21.05.2012 09:33
pyszna jak widać
maryśka 07.07.2011 16:48
bardzo ją lubie
maryśka 07.07.2011 16:48
bardzo ją lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak