Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa np.śląska, podwawelska 50 dag
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka
przyprawa na grill 1 łyżka
cebula czerwona 2 szt
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczka
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski

Kiełbasę pokroić na duże kawałki, ponacinać, obsypać przyprawami. Podsmażyć na margarynie. Cebule pokroić, smażyć na maśle do miękkości. Dodać do kiełbasy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Melania 15.08.2013 10:38
Też tak czasem robię :)
SmakolykiJoanny 14.07.2013 08:35
Smacznie wyglądają :)
Ibag24 30.09.2012 09:13
hehe cóż za prosty ale przepis
Juleczka20 12.07.2012 06:24
mój mąż też lubi taką kiełbaskę przyprawioną czym tylko można
ZEWA 10.06.2012 11:27
mój Kamilek bardzo smazoną kiełbasę
Urszula5 12.04.2012 23:14
świetny pomysł na smażoną kiełbasę, nigdy bym na taki nie wpadła
Tomasz17 03.09.2011 08:58
super :)
Katarzyna99 22.05.2011 16:37
szybko:)
iknkirke 30.04.2011 20:08
smaczne i szybkie
ewelinapac 29.11.2010 10:39
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak