Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidorki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 5 szt
koperek posiekany
musztarda 1 łyżeczka
śmietana 1 lub 2 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidorki

Jajka kroimy na pół i wyjmujemy żółtka. Jedno odkładamy reszte ugniatamy z ze śmietaną, koperkiem, musztardą, solą i pieprzem. Zrobioną pastą napełniamy jajka i dwie części składamy w jedną całość. Do każdego pomidory wkładamy złożone jajko. Można udekorować plastrem ogórka i papryki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 06.08.2011 19:54
uwielbiam pomidory
gosia561 26.04.2011 11:58
artystyczne zdjęcie
cukiereczek 24.04.2011 15:45
super
Allice 08.01.2011 13:48
fahny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak