Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana twarogiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 20 dag
serek topiony
ogórek konserwowy Smak 2 szt
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
papryka czerwona 2 szt
papryka żółta 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana twarogiem

Paprykę oczyszczamy z gniaz nasiennych. Robimy masę z : masła twarogu, serka topionego, natki pietruszki, szczypiorkaczosnku i ogórków. Wszystko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Paprykę napełniamy farszem i pozostwaimy w lodówce. Przed podaniem kroimy paprykę w plastry

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak