Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owocowa zapiekanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 7
ciasto francuskie op
budynie śmietankowe 2
cukier 4łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Owocowa zapiekanka

Jabłka obieramy,kroimy na pół i kilka minut gotujemy w wodzie z cukrem.Formę do tarty wykładamy ciastem francuskim.Na nim układamy jabłka.Wlewamy budyń przygotowany według przepisu i pieczemy około 25min w temp 200C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak