Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i przekładamy do garnka. Dodajemy ziele angielskie, pieprz i liść laurowy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości w międzyczasie dodając marchewkę i pietruszkę( może być w całości lub pokrojona). Następnie zaprawiamy kapustę śmietaną, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pod koniec gotowania, tuż przed wyłączeniem ognia dodajemy do kapusty posiekany drobniuto koperek.
Podajemy z ziemniaczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Super przepis! A kapustka... bardzo smaczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna jest taka kapusta
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy pomysł na kapuste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !