Sposób przygotowania

Pokrojoną w cienkie słupki marchewkę , kalarepkę , kapustę pekińską – zalać rosołem i gotować 30 minut. Dołożyć imbir, mięso z kurczaka , odsączone owoce z ,, Koktajlu tropikalnego „ .Doprawić przyprawą do dań chińskich , pieprzem cytrynowych .Makaron zalać wrzątkiem i zostawić na 3 minuty- odsączyć . Nakładać do miseczek makaron , zalać zupą , posypać Tatsui i szczypiorkiem .

,,.. . Tatsoi jest warzywem o dość ostrym smaku przypominającym trochę smak rzodkiewki i kalarepy..”

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ciekawe danie::)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !