Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka po wiedeńsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka gotowana 500 g
pomidory 3 szt.
ogórki kiszone 2 szt.
koperek 1 pęczek
kiełki sojowe 3 łyżki
sos winegret
cukier
jajko ugotowane na twardo 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka po wiedeńsku

Pomidory pokroić w kostkę. Gotowaną szynkę, ogórki i jajka pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Szynkę, jajka, ogórki oraz pomidory umieścić w misce i polać sosem winegret. Wsypać trochę cukru do smaku. Na końcu dodać kiełki sojowe i posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak