Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 szt
pieczarki 0,5 kg
natka pietruszki pęczek
majonez
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pieczarkami

jajka pokroić na połówki, wybrać żółtka.
Pieczarki pokroić w plastry i usmażyć na patelni.
Żółtka z jajek i usmażone pieczarki zemleć w maszynce do mięsa, dodać drobno posiekaną natkę, majonez, sól pieprz do smaku. Można dać na kanapki albo pastę włożyć zamiast żółtka do jajka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 18.07.2011 14:42
polecam, pycha :)
kate.500 08.07.2011 19:04
Lubie proste i szybkie dania. Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak