Sposób przygotowania

1. Ryż gotujemy ok 3 min. Odcedzamy, wsypujemy do wrzącego mleka. Gotujemy 30 min od czasu do czasu mieszając. Po 15 min dodajemy cukry, a pod koniec owoce. Mieszamy. Studzimy.
2. Z masy ryżowej formujemy małe krokiety. Obtaczamy w mące, jajkach i bułce. Smażymy w głębokim oleju.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    muszę spróbować:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !