Sposób przygotowania

Schab rozbić, przyprawić kucharkiem oraz pieprzem, obtoczyć w rozkłóconym jajku oraz bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Pieczarki i cebule posiekać, udusić na łyżce tłuszczu, dodać trochę pieprzu i kucharka.
Pieczarki układać na usmażonych kotletach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też często robię taki kotlet
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super smakuje taki kotlet z pieczarkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne. Musze kiedyś zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super taki kotlecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    superowo
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione smaki
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczny :-)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    to musi być pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny taki kotlecik:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne kotleciki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !