Sposób przygotowania

Bulion zagotować. Pieczarki posiekać, poddusić na tłuszczu, dodać do bulionu. Dodać również pokrojoną w kostkę paprykę, oraz posiekany koperek. Gotować do miękkości. Doprawić do smaku, zagęścić mąką wymieszaną z zimną wodą. Zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik
  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na sos
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny do mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    extra sosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny sos
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny sosik.
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pysznie się zapowiada.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny sosik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny sosik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !