Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z wątróbki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka z prosięcia
mleko 1/4 litra
wątróbka cielęca 30 dag
masło 10 dag
sól, pieprz
jaja 4
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z wątróbki

wątróbki namoczyć w mleku, posiekać. masło spienić, dodać żółtka, ucierać, połażcyć z wątróką, przyprawić solą pieprzem. wymieszać z pianą i tartą buką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 28.10.2010 12:29
musi być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak