Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg faszerowany pietruszką grillowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
natka pietruszki 2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 łyżeczka
oliwa 2 łyżki
cytryna 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg faszerowany pietruszką grillowany

Do Posiekanej natkę pietruszki, dodać sól czosnkową i wszystko wymieszaj z oliwą. Tak przygotowaną masą faszerować rybę. Doprawić pstrąga solą, pieprzem. Polać sokiem z cytryny. Spiąć wykałaczkami, Grillować przez ok. 30 min. Ja zawsze korzystam z siatki do pieczenia ryb na grillu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak