Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka duszona z winem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1 kg
cebul 1 szt,
sól
pieprz
wino czerwone wytrawne 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka duszona z winem

Cebulę kroimy w piórka i smażymy. Dodajemy wątróbkę. Podsmażamy. Dodajemy wino i dusimy aż wyparuje. Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 06.03.2013 17:29
wina nigdy nie dodawałam,pycha
gusia1000 23.09.2011 16:59
Dobre jedzenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak