Sposób przygotowania

1. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Wsypujemy na rozgrzany olej i szklimy. Dodajemy zmiażdżony czosnek, pomidory wraz z zalewą i drobno posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy. Dusimy ok 10 min.
2. Szpinak oczyszczamy, myjemy i blanszujemy. Dodajemy do warzyw z osączoną ciecierzycą. dusimy jeszcze ok 10 min, mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agatonek

    brzmi apetycznie:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    na pewno smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !