Sposób przygotowania

galaretkę ciemną i zieloną rozpuszczamy w oddzielnych naczyniach wlewamy na talerze wychładzamy owoce osączamy kroimy w kostkę jasne galaretki rozpuszczamy w połowie wody jak to na opakowaniu gdy przestygną dodajemy spienioną śmietanę dokładnie mieszamy dodajemy pozostałe galaretki pokrojone w kostkę 2 galaretki i owoce po wymieszaniu przelewamy do tortownicy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin przed podaniem odpinamy bok formy wyjmujemy torcik kroimy w porcje doskonale smakują z dodatkiem biszkopcików i bitej śmietany

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm jaki smaczny...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !